Κήττας Δημήτριος - Ειδικευθείς Στοματολογία ΑΠΘ - 9ο Πανελλήνιο Περιφερειακό Συνέδριο Ενδοδοντίας – Ιωάννινα 4-5 Μαρτίου 2023

Μήνυμα Προέδρου Ο.Σ.Ι.

Τα τελευταία χρόνια ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Ιωαννίνων (Ο.Σ.Ι.) διοργανώνει σε σταθερή βάση επιστημονικά γεγονότα πανελλήνιας εμβέλειας. Χαίρομαι ιδιαίτερα που έχουμε συγκροτήσει ένα δυναμικό Δ.Σ. που εργάζεται με πάθος και επιμονή στο αντικείμενο της Συνεχιζόμενης Επιμόρφωσης Οδοντιάτρων, ώστε να παρέχεται η δυνατότητα παρακολούθησης σεμιναρίων ή συνεδρίων με διακεκριμένους ομιλητές, σε όλους τους συναδέλφους από τα Ιωάννινα, την Ήπειρο και τους όμορους Νομούς. Στην εποχή της τηλεκπαίδευσης, αλλά και της οικονομικής επιβάρυνσης που επιφέρει η συχνή μετακίνηση συναδέλφων από την Περιφέρεια προς τα μεγάλα αστικά κέντρα και ιδιαίτερα την πρωτεύουσα, η οδοντιατρική εκπαιδευτική «αποκέντρωση» καθίσταται αναγκαία.

Η εμπειρία και η ιστορική καταγραφή των επιστημονικών εκδηλώσεων στην Περιφέρεια τα τελευταία χρόνια έχει άλλωστε καταδείξει πως ο συνάδελφος «διψάει» για νέες γνώσεις και προσδοκά από τους Οδοντιατρικούς Συλλόγους τη διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων.

Η εμπειρία μας δείχνει πως όλες οι επιστημονικές εκδηλώσεις στο γνωστικό αντικείμενο της Ενδοδοντίας συγκεντρώνουν έντονο ενδιαφέρον παρακολούθησης. Είμαι βέβαιος πως και το 9ο Πανελλήνιο Περιφερειακό Συνέδριο Ενδοδοντίας (9ο Π.Π.Σ.Ε.) θα προσελκύσει συναδέλφους από όλη την ηπειρωτική και εγγύς νησιωτική Ελλάδα.

Το επιστημονικό κύρος της πλειάδας των ομιλητών και Ακαδημαϊκών που θα απαρτίζουν το πρόγραμμα του συνεδρίου, το ξενοδοχειακό συγκρότημα που επιλέξαμε και η πλαισίωση του επιστημονικού προγράμματος με σημαντικές παροχές στους συμμετέχοντες, δημιουργούν, άλλωστε, τις κατάλληλες συνθήκες για ένα επιτυχημένο συνέδριο.

Η πόλη των Ιωαννίνων αποτελεί κορυφαίο τουριστικό και συνεδριακό πόλο έλξης. Η φυσική ομορφιά της λίμνης και η εγγύτητα με γραφικούς προορισμούς, όπως τα Ζαγοροχώρια ή το Μέτσοβο, είναι ένα ακόμη κίνητρο για τον επισκέπτη.

Καλώς να ορίσετε στην πόλη μας, καλή επιτυχία στο 9ο Π.Π.Σ.Ε.!

 

Δημήτρης Β. Κήττας

Πρόεδρος Ο.Σ.Ι.
Μέλος Οργανωτικής Επιτροπής 9ου Π.Π.Σ.Ε.